Seura muuttaa uusiin tiloihin

27.4.2019

Hei kaikille!

Seuramme muuttaa uuteen salitilaan huhtikuun loppuun mennessä. Uusi sali sijaitsee Westeriä vastapäätä olevassa kiinteistössä, entisen Valintatalon tiloissa osoitteessa Tesoman Valtatie 37.

Tarkoituksena olisi että saisimme kaikki tavarat siirrettyä lauantaina 27.4. ja toivoisimmekin nyt mahdollisimman paljon apukäsiä muuttotalkoisiin!

Kokoontuminen lauantaina klo 12 vanhalla salilla. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsisi mukaan että saisimme kaikki tavarat siirrettyä mahdollisimman helposti ja nopeasti. Näin treenit voisivat jatkua sujuvasti jo ensi viikolla!

Ilmoittautukaa Hobbydeediin kyllä/ei/ehkä ja lisätietoihin jos mahdollista saada mukaan peräkärry tai pakettiauto. Nämä auttaisivat muuttoa todella paljon.

Mikäli muutto saadaan sujuvasti hoidettua niin maanantaina treenataan normaalisti, mutta tämä asia päivitetään Hobbydeediin viimestään sunnuntaina.

Reipasta talkoohenkeä toivottaen,

Doboksport Hallitus